Wedding planner

Zeg “Ja ik wil” tegen een weddingplanner!

 

“Een weddingplanner inhuren? Dat is toch heel Amerikaans?” Dat klopt inderdaad, in Amerika trouwt bijna geen enkel bruidspaar zonder weddingplanner maar ook in Nederland huren bruidsparen steeds vaker een weddingplanner in. We worden allemaal steeds drukker en het organiseren van een bruiloft kost veel tijd. Hoe fijn is het dan als je taken uit kan besteden aan een weddingplanner zodat je als bruidspaar tijd over houdt om ander zaken te regelen?

 

“Een weddingplanner inhuren is heel duur” is ook 1 van de veelgehoorde argumenten. Maar niks is minder waar. Natuurlijk kost een weddingplanner inhuren geld, maar het kan nu juist ook geld besparen. Ten eerste is het natuurlijk de tijd die je als bruidspaar bespaard door taken uit handen te geven aan een weddingplanner. Tijd is geld, dus dat is al een eerste besparing. Als weddingplanner ben je op de hoogte van het budget van het bruidspaar en het is nu juist de uitdaging om alle wensen van het bruidspaar uit te laten komen, ongeacht wat het budget is! Door de kennis van de branche en de leveranciers is het mogelijk diensten in te huren voor scherpe tarieven zodat alles binnen het budget past. Alle wensen van het bruidspaar als puzzelstukjes samen brengen zodat het 1 passende puzzel wordt is wat het vak zo leuk maakt!

 

“Een weddingplanner neemt je hele bruiloft over”. Veel mensen denken dat een weddingplanner een bruiloft helemaal naar zijn of haar eigen smaak organiseert. Niets is minder waar! Het is de taak van een weddingplanner om de wensen van het bruidspaar te vertalen naar jullie droombruiloft! Natuurlijk wordt het bruidspaar zelf zo veel als gewenst betrokken bij het uitvoeren van alle ideeën. Het is tenslotte hun bruiloft, en samen zorgen we ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten!

 

“Mijn beste vriend(in) is mijn ceremoniemeester, die kan dat makkelijk!”. En waarschijnlijk klopt dat ook nog en is hij of zij ook ontzettend vereerd met deze taak. Maar vergis je niet in de daadwerkelijke werkzaamheden van de ceremoniemeester. Waar het heel romantisch lijkt is de werkelijkheid dat een ceremoniemeester eigenlijk tot na de openingsdans met een klembord en een draaiboek rondloopt om zeker te maken dat alles volgens planning verloopt. En wanneer de taak erop lijkt te zitten is de ceremoniemeester te moe om nog gezellig mee te feesten. Een ingehuurde weddingplanner zal vaak op de dag zelf als ceremoniemeester aanwezig zijn, maar zijn vaak ook alleen als ceremoniemeester in te huren. Zo kunnen alle gasten optimaal genieten van de bruiloft!

Maar wat nu als je als bruidspaar zelf heel goed bent in organiseren en regelen? En precies de juiste leveranciers weet te vinden? Is een weddingplanner dan overbodig? Natuurlijk niet! Een weddingplanner kan niet alleen ingehuurd worden voor de totale organisatie van A tot Z, maar kan ook alleen voor aspecten van de bruiloft ingehuurd worden.

 

Nieuwsgierig geworden wat een weddingplanner of ceremoniemeester voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek via 06 – 112 000 55 of via vicky@vanhartebruiloften.nl

 

Wie weet tot snel!

Hartelijke groetjes,

Vicky Schuurmans

Van Harte Bruiloften & Feesten

www.vanhartebruiloften.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0