Trends 2018

TROUWTRENDS 2018

"Zijn jullie benieuwd naar de laatste trends op trouwgebied?"

"Over plannen gesproken: de trouwdatums  met een 8 erin zullen zeker  populair zijn dit jaar! "

08-08-2018 | 18-08-2018.

"Belangrijk is dat de locatie waar jullie oog op is gevallen, op  jullie

gewenste trouwdatum beschikbaar is: check, check,

dubbelcheck!"

 

"De ongedwongen relaxte buiten-bruiloft zoals in een boomgaard, bloementuin, weiland of  camping blijft populair.Zeg nou zelf: heerlijk toch! In een landelijke sfeer aan lange, mooi gedekte tafels genieten in het groen.Heerlijk eten en de lekkerste drankjes met als afsluiter een sweet-table.Een rustmoment rond het kampvuur om daarna weer lekker verder te feesten.Ook een overnachting in een tiptent voor de gasten is echt te gek.Het bruidspaar heeft de huwelijksnacht in een romantische pipowagen.Dat is eens wat anders dan een hotelkamer!Het leuke is dat je de ochtend erop met de gasten nog kunt nagenieten onder het genot van een heerlijk ontbijt of een brunch".

Reactie schrijven

Commentaren: 0